Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

13. 11. 2018. 15:06 >> 14:44
1

NAJBOLJI EVROPSKI FESTIVAL

Sea Dance u pohodu na novu titulu

Peto izdanje Sea Dance festivala, se i ove godine našlo u trci za Najbolji evropski festival u okviru "European Festival Awards", vodeće nagrade na evropskoj festivalskoj sceni za koju svake godine glasa više od milion fanova iz cijelog svijeta.

Sea Dance je titulu za najbolji Evropski festival osvojio 2014. u veoma teškoj konkurenciji festivala koji imaju do 40.000 posjetilaca dnevno, a ove godine Sea Dance se bori sa preko 70 festivala iz 20 zemalja.

I ove godine, festivali iz EXIT porodice dominiraju muzičkom industrijom, sa čak rekordnih osam nominacija.

Za Sea Dance i ostale festivale iz EXIT porodice možete glasati putem ovoga linka: https://www.surveymonkey.co.uk/r/7DVFJKS

Glasanje će trajati do 30. novembra. Pored glasova publike, o pobjednicima odlučuju i glasovi stručnog žirija, koji čine istaknuti pojedinci u muzičkoj industriji, a ceremonija dodjele nagrada održaće se u Groningenu u Holandiji, 16. januara 2019.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније