Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Izvor: B92, Objavila: M.M.LJ. ]

08. 11. 2018. 23:48   >>  23:26

INTIMNO VEČE

Novi snimak: Ovako je Ejmi pjevala za najbliže

Snimak mini - koncerta koji je britanska pjevačica Ejmi Vajnhaus održala najbliže u noći kada je osvojila pet Gremija, a koji do sada nijesmo imali priliku da vidimo, pojavio se u novom dokumentarcu o životu ove velike zvijezde.

"Back to black", novi dokumentarac koji otkriva detalje o nastajanju istoimenog albuma iz 2006. godine, objavljen je 2. novembra, a u njemu možemo da saznamo relativno nepoznate detalje o životu preminule zvijezde Ejmi Vajnhaus.

Osim rijetkih intervjua, u filmu je prikazan i video-zapis nastao tokom nastupa Ejmi Vajnhaus u londonskom studiju Riversajd u februaru 2008. godine. Riječ je o privatnom nastupu, što govori i naziv klipa - "Intimno veče u Londonu".

Naime, Ejmi je mini-koncert održala u studiju Riversajd u zapadnom Londonu 10. februara 2008, tokom večeri kada je osvojila pet Gremi nagrada: njen singl "Rehab" je izabran za spot godine, pjesma godine ("Rehab"), najbolje žensko vokalno pop izvođenje ("Rehab"), ona za najboljeg novog izvođača i njen album za najbolji vokalni pop album ("Back to Black")

Tada 24-godišnja Ejmi se tek bila prijavila u kliniku za rehabilitaciju kako bi se borila sa opakom zavisnošću od droge, zbog čega nije dobila vizu za Sjedinjene Američke Države, te nije mogla da dođe u Los Anđeles na dodjelu Gremi nagrada.

Iako su američki zvaničnici naknadno povukli odluku, muzičarka nije imala vremena da se spremi za put.

Umjesto toga, ona je izašla na scenu i održala koncert za svoju porodicu i prijatelje, a nagradu je prihvatila putem video-poziva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније