Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Izvor: Klix.ba, Objavila: M.M.Lj. ]

26. 10. 2018. 21:25 >> 21:02

MUZIKA IZ FILMA

Lejdi Gaga i Kuper objavili novi spot

Lejdi Gaga i Bredli Kuper objavili su novi videospot za pjesmu "I'll Never Love Again" koja je dio filma "A Star Is Born" u kojem slavni dvojac tumači glavne uloge.

Baš kao i prethodni duet "Shallow", koji se nalazi na vrhu prestižne Billboard Hot 100 muzičke liste, nova pjesma takođe je postala instant hit.

Pjesma je već ranije objavljena, ali sada je Vorner Bros predstavio i spot koji je sastavljen od kadrova iz filma.

"I'll Never Love Again" je emotivna pjesma koju GaGa i Kuper nijesu željeli da objave dok publika ne doživi film koji je nedavno krenuo u bioskopsku distribuciju. Oni su ovu pjesmu otpjevali u finalnoj sceni srceparajuće drame. Zanimljivo je kako su GaGa i Kuper sve svoje dijelove pjevali uživo tokom snimanja filma, na čemu je poznati glumac insistirao.

Film "A Star Is Born", koji je prikupio simpatije publike širom svijeta, sadrži još četiri dueta Kupera i GaGe te pet pjesama u kojima Kuper pjeva sam i osam u kojima pjeva GaGa.

"A Star Is Born", čiju režiju i scenario potpisuje Kuper, premijerno predstavljen na Filmskom festivalu u Veneciji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније