Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Objavio: O.Z. ]

26. 10. 2018. 11:05   >>  10:57

PROJEKAT DEANA MONTENEGRA

Crnogorski kompozitor sarađuje sa Federerom

Crnogorski kompozitor sa švajcarskim pasošem Dejan Anđus, poznatiji pod pseudonimom Dean Montenegro, i njegov saradnik Dejv Meklod ostvarili su saradnju sa najtrofejnijim teniserom svih vremena Rodžerom Federerom.

Dean Montenegro i Dejv Meklod, koji više od dvije decenije vode producentsku kuću Spacetrain, sa Federerom su sarađivali na snimanju reklame za Mercedes-Benz.

"Spot se emituje po čitavoj Evropi i do sada je primio sve najbolje kritike. Muzika je rađena u stilu elektro svinga sa engleskim vokalima. Čitava kompozicija i produkcija je snimljena u njihovom mužičkom studiju u Cirihu. Ksaver Valzer iz Južne Afrike je bio reditelj spota", saopšteno je iz producentske kuće Spacetrain.

Osim toga kompozitorski duo osvojio je prestižnu nagradu "ADC Music Award" za muziku raženu za Božićni Migros spot "Finn" koji je premašio 22 miliona online gledalaca širom svijeta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније