Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Izvor: CNN, Objavila: M.M.Lj. ]

24. 10. 2018. 15:56 >> 15:48

DŽON DŽEJMS

Reper poginuo tokom snimanja spota

Tridesetčetvorogodišnji kanadski reper Džon Džejms poginuo je tokom snimanja spota za svoju novu pjesmu. Naime, Džon je na krilu aviona pokušao da uradi akrobaciju koja je pošla po zlu, piše CNN.

 

McMurray je hodao po krilu aviona, a kada je došao do ruba krila avion se počeo naginjati, a reper je pao i poginuo.

"Džon se držao za krilo, a kada se pustio nije imao dovoljno vremena da otvori padobran. Pao je i preminuo", rekao je njegov menadžer Rajan Desročers.

Pilot je uspio da iskontroliše avion i sigurno sleti. Niko drugi nije povrijeđen.

Inače, Džon Džejms bio je akreditovani profesionalni skijaš, ali je ovaj sport napustio nakon višestrukih povreda, uključujući i slomljenu kičmu i petu.

"Umro je na snimanju projekta na kojem je radio mjesecima. Intenzivno je trenirao za ovu akrobaciju", rekao je njegov menadžerski tim.

Iza njega su ostali supruga, roditelji i brat.

"On je osoba koja je zračila pozitivnošću. Nikada ga niste mogli čuti da je rekao nešto ružno o nekoj osobi. Imao je zlatno srce", navodi se u saopštenju njegovog menadžerskog tima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније