Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Izvor: Klix.ba Objavila: M.M.Lj. ]

19. 10. 2018. 16:22   >>  16:01

PJESMA IRSKA

Novi spot Zabranjenog pušenja

Legendarna grupa Zabranjeno pušenje predvođena Sejom Sexonom snimila je videospot za drugi singl s albuma "Šok i nevjerica".

 

Sejo Sexon i Zabranjeno pušenje bave se "našim danima" i ljudskim sudbinama, a u pjesmi "Irska" na satiričan način opisuju život balkanskih emigranata na "zelenom ostrvu" na kojem "nema mina, umjerena je klima i mnogo bolja plata".

Kratki muzički film koji nas vodi kroz ulice Dublina, jeftine sobe za iznajmljivanje i bučne irske pabove, režirao je Danilo Šerbedžija kojem je ovo treći spot za Zabranjeno pušenje.

"Šerbedžija iz nas izvači najbolje pa smo i ovom prilikom pokazali da pomalo umijemo i da glumimo. Sa likovima iz spota lako će se identifikovati svi oni koji su krenuli 'trbuhom za kruhom', ali i oni koji o tome još samo razmišljaju, a takvih je, nažalost, izgleda sve više", kaže Sejo Sexon i najavljuje da će Zabranjeno pušenje nakon pet godina pauze konačno objaviti svoj jedanaesti album.

Album "Šok i nevjerica" će konačno 31. oktobra biti dostupan za besplatan download na službenoj web stranici benda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније