Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

28. 09. 2018. 09:54   >>  09:37

6. i 7. OKTOBRA

Drugi sajam audio uređaja, opreme i nosača zvuka

Drugi sajam audio uređaja, opreme i nosača zvuka - Podgorica 2018. održaće se u KIC-u Budo Tomović, 6. i 7. oktobra u organizaciji "Gramofonske ploče Podgorica".

"Prošle godine smo idejom i pionirskom realizacijom izazvali veliko interesovanje publike i ljubitelja, audiofila i kolekcionara, tako da ove godine očekujemo još veći broj učesnika", naveli su organizatori.

Teme "2. Sajma audio uređaja, opreme i nosača zvuka" su izložba vintage audio uređaja i opreme (receiveri, gramofoni, magnetofoni, dekovi, tjuneri...),·izložba omota gramofonskih ploča (najbolja svjetski priznata grafička rješenja omota i rijetke ploče), velika berza ploča (razmjena i prodaja),·DJ program·i muzička literatura, knjige, katalozi, brošure.

"Našu muzičku aktivnost možete pratiti na Facebook stranici 'Gramofonske ploče Podgorica' gdje se trudimo da okupljamo ljubitelje muzike i audio uređaja", zaključili su organizatori.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније