Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ B92, Objavila: J.B.Č. ]

23. 07. 2018. 08:42 >> 08:31

FADI FAVAZ OTKRIVA

"Džordž Majkl je izvršio samoubistvo"

Nakon tvrdnji da je Džordž Majkl preminuo prirodnom smrću, bivši dečko Džordža Majkla Fadi Favaz otkriva da je on 25. decembra 2016. sam sebi oduzeo život.

Džordž Majkl je preminuo u svom domu u 54. godini života, na Božić po Gregorijanskom kalendaru 2016. godine.

Britanska policija je odmah saopštila da do smrti nije došlo pod sumnjivim okolnostima, a u martu 2017. saopšteno je da čuveni pjevač u svom domu preminuo zbog srčanih problema i masne degeneracije jetre.

Međutim, u elektronskim porukama koje su navodno dostavljene britanskom magazinu San (The Sun) Fadi Favez, bivši Džordžov dečko sa kojim je bio četiri godine u vezi- tvrdi da je pjevač umro na Badnje veče nakon petog pokušaja samoubistva.

"Umoran sam od ljudi koji me pitaju šta se desilo tog Božića. Pa, da vam kažem... Džordž je umro na rođendan svoje majke, pa bi to mogao da bude odgovor. Da ne pominjem da je pet puta pokušao da se ubije. Mislim da je sve to važno da se zna", kazao je Fadi novinarima.

Džordžova majka Lesli Harison je rođena 24. decembra 1938, a umrla je od raka 1997. godine. Fadijeve navodne e-mail poruke, koje je proslijedio britanskom mediju, otkrivaju da je Majkl kada su ga pronašli već 24 sata bio mrtav. Fadi je pronašao njegovo tijelo na božićno jutro.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније