Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Objavio: P.R. [ Beta ]

25. 06. 2018. 23:10   >>  23:00

U LOS ANĐELESU

Aniti Bejker BET nagrada za životno djelo

Pjevačica Anita Bejker, koja je bila na ivici suza na ceremoniji dodjeli nagrada BET zbog nastupa koji su priređeni u njenu čast, pozvala je muzičare da podržavaju jedni druge.

Aniti Bejker (60) sinoć je dodijeljena nagrada BET za životno djelo na ceremoniji u Los Anđelesu, na kojoj su pjevačice Ledisi, Marša Ambrošijus i Jolanda Adams pjevale njene poznate pjesme.

Ona je dobitnica osam nagrada Gremi i dominirala je top listama R&B muzike od početka 1980-ih do sredine 1990-ih godina s pjesmama kao što su "Sweet Love" i "Giving You the Best That I Got".

Domaćin ceremonije dodjele nagrada BET koje se dodjeljuju istaknutim Afroamerikancima i pripadnicima drugih manjina u industriji zabave, bio je glumac Džejmi Foks.

Agencija AP navodi da je "zvijezda u usponu", pjevačica Gabrijela Vilson, poznata pod umjetničkim imenom H.E.R sinoć sa pjesmom "Focus" imala najbolji nastup.

Reper Snoop Dogg proslavio je 25 godina muzičke karijere nastupom tokom kojeg je izveo pjesme "What's My Name" i "Next Episode".

DJ Khaled, koji je bio nominovan za šest nagrada, dodijeljeno je prvo priznanje večeri, za najbolju saradnju za pjesmu "Wild Thoughts".

Američke nagrade BET ustanovljene su 2001.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније