Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Objavila: J.B.Č. ]

09. 06. 2018. 10:19 >> 10:11

10. CMC FESTIVAL

Sergej oduševio publiku u Vodicama

Sergej Ćetković sinoć je nastupio u Hrvatskoj na prvoj večeri 10. CMC festivala u Vodicama. Publika je sa njim pjevala sve pjesme i nagradila ga aplauzom.

Nek te ljubav dočeka, Dva minuta, Pola moga svijeta, Korov, Oči nikad ne stare, samo su neke od pjesama koje je Sergej izveo pred publikom u Vodicama.

Publika je sa njim pjevala sve pjesme i nagradila ga aplauzom.

Sasvim je jasno zašto je Sergej jedan od najpopularnijih izvođača u regiji. Pored Sergeja nastupili su Domenika, Lidija Bačić i Ivan Zak, dok je nastup Željka Bebeka otkazan zbog jake kiše koja je počela da pada.

Večeras će na velikoj sceni nastupiti 39 izvođača između ostalih: Boris Novković, Colonia, David Temelkov, klapa Cambi, Magazin, Neda Ukraden, Mia Dimšić, Rajko Dujmić, Tonči Huljić & Madre Badessa, Zlatko Pejaković nakon čega će koncert održati grupa Colonia.

Dražen Bauković, RTCG

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније