Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Objavila M.L.B.

02. 06. 2018. 16:00   >>  16:08

SJUTRA NASTUPAJU

Bend "Simple Minds" stigao u Podgoricu

Škotski rok veterani, članovi benda "Simple Minds" doputovali su danas u Glavni grad. Oni će sjutra veče dvočasovnim koncertom na Stadionu malih sportova zatvoriti četvrto izdanje festival City Groove.

"Zdravo, srećan sam što smo u Crnoj Gori, vrijeme je vedro tako da se vidimo sjutra veče", poručio je Jim Kerr pjevač Simpe Mindsa

Simle Minds u Podgorici će svirati u okviru svjetske turneje na kojoj promovišu osamnaesti studijski album „Walk Between Worlds“.

Festival City Groove počeo je sinoć na Stadionu malih sportova i to spektakularnom žurkom pod vedrim nebom, a ljubitelji elektronskog zvuka imali su priliku da uživaju u nastupima Mr. Lekke, Daria Nuneza i dua The Cube Guys.

Druga festivalska noć počeće koncertom KIC pop hora u 21 sat, Stereo MC’s svojim hitovima zagrijaće publiku, a nakon njih nastupiće Josipa Lisac. Drugu noć svojim nastupom zatvara hrvatski rok sastav Vatra.

Ulaznica još uvijek ima, a mogu se naći isključivo na prodajnom mjestu ispred Stadiona malih sportova po cijeni od 10 eura za večeras, a za sjutra ulaznica za parter je 10, a fan pit 15 eura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније