Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Objavio: O.Z. ]

18. 05. 2018. 20:16 >> 20:07

ORGANIZATORI NAJAVILI

Na Sea Dance-u jedna od najvećih svjetskih zvijezda

Sea Dance festival održaće se ove godine od 30. avgusta do 1. septembra na plaži Buljarica. Kako je kazao Dušan Kovačević, osnivač EXIT i Sea Dance festivala, presrećni su što su uspjeli da potvrde jednu od najvećih svjetskih zvijezda.

"Imaćemo najjači program Sea Dance-a do sada koji ćemo uskoro objaviti. Već sada imamo preko 10.000 rezervacija, što publike EXIT festivala, tako i turističkih agencija iz inostranstva", kazao je Kovačević na današnjoj konferenciji za medije.

Potpisan je i redovni Aneks desetogodišnjeg Ugovora o podršci festivalu. Vlada izdvaja 300.000 eura

"Zadovoljan sam što su lokacija i termin održavanja festivala izmjenjeni, što je bio jedan od preduslova nastavka podrške festivalu od strane Vlade Crne Gore i Ministarstva održivog razvoja i turizma. Buljarica je zaista spektakularna, imam potpuno povjerenje u organizaciju da će odraditi posao do kraja i da nas očekuje pravi spektakl", kazao je ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović.

Buljarica je najduža plaža na budvanskoj rivijeri koja se proteže na preko 2,2 kilometra pijeska i sitnog šljunka, a u zaleđu gdje je mnoštvo zelenila i debelog hlada naći će se ovogodišnji kamperi festivala.

Opština Budva, želi da razvija tu destinaciju zajedno sa organzatorima festivala i predstave je cijelom svijetu, te značajno unaprijedi turističku posjetu ovoj plaži, kako tokom festivala, tako i tokom čitave godine.

"Glavna zamisao Opštine je bila izmještanje festivala u post sezoni, smatramo da će to biti put pogodak. U saradnji sa organizatorom našli smo rješenje i atraktivniju lokaciju i u tom smislu Opština Budva je potvrdila angažovanje i participaciju potpisivanjem aneksa Ugovora. Siguran sam da će festival biti najbolji do sada i da ćemo uživati u zvucima pjesama najvećih svjetskih izvođača", istakao je predsjednik Opštine Budva Dragan Krapović.

U srijedu, 23. maja, u prodaji će se naći limitiran broj ulaznica po cijeni od 19,99 eura. To je cijena sa čak 70 odsto popusta u odnosu na finalnu i biće dostupna samo građanima Crne Gore sa dokazom o državljanstvu (lična karta sa prebivalištem u Crnoj Gori ili crnogorski pasoš).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније