Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Objavio: O.Z. ]

04. 05. 2018. 21:54 >> 23:47

SJUTRA KONCERT

Muzička trilogija Tonija Cetinskog stiže u Budvu

Koncert pjevača Tonija Cetinskog biće održan sjutra, 5. maja, u Budvi, kao dio manifestacije "Karnevalske majske večeri".

"Koncerti na zagrebačkom Trgu bana Jelačića uz prisustvo 40 hiljada posjetilaca, te nedavna dva rasprodana vezana koncerta u beogradskom Sava centru, na kojima je među ostalim promovisao novi album "Kao u snu", te novu pjesmu "General bez činova", potvrđuju činjenicu da nikada nije bio bolji, energičniji, zabavniji, glasom i stasom, a što je i jednoglasna ocjena struke i publike", saopšteno je iz izdavačke kuće "Hit records".

Istakli su da sve urađeno u prethodnom periodu dokaz je da Toniju motiva ne nedostaje.

"Neumoran rad prvenstveno na samom sebi, kao i na pjesmama, te energija koju ulaže u svaki svoj koncert, tek su mali dio formule za uspjeh, koje ga godinama drže u vrhu scene. Obožavatelji i cjelokupna publika to prepoznaju i vraćaju mu na najbolji način, novi album 'Kao u snu' nalazi se na prvom mjestu top-liste prodaje, a nova pjesma i spot 'General bez činova', među najslušanijima i najgledanijima su u medijskom prostoru", istakli su iz "Hit recordsa".

Poručuju da Toni nastavlja u istom muzičkom 'tonu' i najavljuje nove, još spektakularnije projekte. Jedan od njih, dogodiće se sjutra, u prekrasnom starogradskom jezgru Budve.

Kalcone, svjetski hitovi i "best of Toni Cetinski"

Cetinski je rekao agenciji Beta da će publika u Budvi moći da čuje program repertoarski podijeljen u tri dijela.

"Prvi dio su kalcone, drugi io odabrani hitovi kao što su 'Bohemian rhapsody', 'Show must go on' i druge, a zadnji dio 'best of Toni Cetinski' biće i najduži", istakao je on.

Cetinski je rekao da će ga na bini pratiti "ToniC orkestar", koji je, kako je podsjetio, u posljednje dvije godine dobio deset novih članova.

"To su žene koje sviraju violine i violončela i viole, mali orkestar kojim smo proširili moj standardni bend", istakao je on.

Prema njegovim riječima, koncert će biti interesantan i strancima jer je spremljen međunarodni dio programa.

"Nadam se da ćemo onda svi zajedno da zapjevamo, i stranci koji možda ne znaju, ako ništa drugo moći će da osjete to", rekao je Cetinski.

Govoreći o manifestaciji "Karnevalske majske večeri", istakao je da je organizovana "jako dobro".

"Karnevali su odlične stvari koje donose dosta posla u predsezoni. Osim direktne količine ljudi koji noćivaju tu, sigurno je i reklama za ovaj kraj i nešto što produžuje sezonu", istakao je Cetinski.

Karnevalske majske večeri trajaće do 6. maja, a manifestaciju organizuju Turistička organizacija Budve, Opština Budva, nevladina organizacija (NVO) "Feštađuni" u saradnji sa Kulturnim centrom "Stara Budva" i hotelom "Mažestik".

Pogledajte najnoviji spot Tonija Cetinskog za pjesmu "Kao u snu", objavljen prošlog mjeseca:

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније