Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Beta ]

27. 04. 2018. 22:57   >>  22:53

NAKON 35 GODINA

Abba najavila nove pjesme

Švedska pop grupa Abba saopštila je danas da je snimila nove pjesme prvi put otkada se raspala 1982. U saopštenju na Instagramu navodi se da je odluka da grupa počne virtuelne nastupe donijela neočekivane posljedice.

"Svo četvoro smo osjetili da bi, poslije nekih 35 godina, bilo zabavno da opet udružimo snage i uđemo u studio", navodi se u saopštenju.

Grupa je najavila da je snimala dvije pjesme od kojih se jedna zove "I Still Have Faith In You".

"Možda smo ostarili, ali je pjesma nova. I dobar je osjećaj", navela je Abba, dodajući da će pjesme biti dostupne u decembru.

Abba je ranje najavila da će kompjuterizovani likovi četvoro članova Agnete Faltskog, Ani-Fird Lingštad, Bjorna Ulvaeasa i Benija Andersona nastupiti u emisijama televizija BBC i NBC kao "Abbatars".

Grupa je osnovana 1972. a poslije dvije godine pobijedila je na Evroviziji s pjesmom "Waterloo" poslije čega su uslijedili hitovi "Dancing Queen", "Mamma Mia", "Fernando", "Money, Money, Money", "The Name of the Game", "Take a Chance on Me", "Chiquitita" i drugi.

Ulveas je najavio da će avatari članova grupe izgledati kao 1979, kada su krenuli na posljednju turneju.

Abba se raspala 1983. poslije razvoda dva para koja su činila grupu.

Grupa je poslije više puta imala unosne ponude da se ponovo okupi - navodno je 2000. imala ponudu od milijardu dolara. Ulveas je 2014. rekao da nikada neće opet zajedno biti na sceni pošto im ne treba novac. Ipak, nastupili su na privatnoj žurci 2016.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније