Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Beta [ Objavio: O.Z. ]

29. 01. 2018. 19:14 >> 18:42
1

ZAHVALIO FANOVIMA

Ed Širan i njegova mačka slave Gremije

Britanski muzičar Ed Širan i njegova mačka su se zahvalili onima koji su glasali da dobije nagrade "Gremi" (Grammy).

Iako nije prisustvovao jučerašnjoj ceremoniji, Širan je na Instagramu okačio zahvalnicu i naveo da i njegova mačka slavi.

On je osvojio "Gremije" za najbolje solo izvođenje u pop muzici za pjesmu "Shape of You" i za nabolji vokalni pop album.

Njegova pobjeda u konkurenciji solo izvođenja nije dobro dočekana kod nekih, budući da je bio jedini muškarac nominovan u toj konkurenciji. Pobijedio je zvijezde poput Lejdi Gage, Keše i Pink.

Brojni tviteraši su izrazili razočarenje zbog toga.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније