Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Objavio: F.R. [ Beta ]

28. 01. 2018. 22:35 >> 22:01

VEČERAS DODJELE

Džej Zi favorit za ovogodišnji Gremi

U Njujorku će kasno većeras 60. put svečano biti uručene muzičke nagrade Gremi, a favorit je reper Džej Zi (Jay Z) sa osam nominacija.

Pored Džej Zija sa albumom "4:4", favoriti su Kendrik Lamar i Čajldiš Gambino (Childish), takođe reperi, nominvani u kategoriji najboljeg albuma, zajedno s novozelaandskom pjevačicom Lordi (Lorde) i Brunom Marsom.

Za numeru godine nominovani su Džej Zijev "The Story of O.J", hit Bruna Marsa "24K Magic", Lamarov hit "Humble", Gambinov "Redbone" i najveći ovogodišnji hit "Despacito" Luisa Fonsija, Dedija Jankija i Džastina Bibera.

Nominacije za veliki broj rep i R&B muzičara, medju kojima su mnogi crni i latinoamerički umjetnici uslijedile su poslije kritika sa prošlogodišnje dodkele Gremija na kojoj su mnogi ocokenili da je album "Lemonade" pevačice Bijone trebalo da osvoji nagradu za album godine, a ne Adelin "25".

Svečanost se ove godine godini umkesto u Los Anđelesu, održava u Njujorku, u dvorani Medison skver garden, a TV-prenos počinje u 16.30 po lokalnom vremenu (22:30 po srednje-evropskom).

Američka Akademija za diskografsku umetnost i nauku (NARAS), koja dodkeljuje nagrade Gremi, navela je da će na uručenju hitove pkevati U2 i Džon zajedno s Majli Sajrus.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније