Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Beta [ Objavio: O.Z. ]

16. 01. 2018. 21:57 >> 21:25

POLICIJA SAOPŠTILA

Smrt pjevačice grupe Krenberiz nije sumnjiva

Londonska policija saopštila je danas da ne smatra sumnjivom smrt pjevačice irske rok grupe "Krenberiz" (The Cranberries) Dolores O'Riordan koja je juče pronađena mrtva u Londonu i dodala da se još ne zna uzrok smrti zbog čega je slučaj predat sudskoj medicini, javila je agencija Frans pres.

Dolores O'Riordan (46) iznenada je juče preminula u Londonu gdje je boravila za snimanje pjesme čuvenog ranijeg hita grupe "Zombie".

Prijatelji pjevačice naveli su da je djelovala srećno nekoliko sati prije smrti i da se spremala da sa američkim hard rok grupom "Bed volvs" (Bad Wolves) ponovo snimi pjesmu.

"Dolores mi je ostavila zvučnu poruku prije ponoći (veče prije smrti) da mi kaže kako joj se sviđa verzija njene pjesme u izvođenju američkog benda. Bila je nestrpljiva da me vidi u studiju i snimi vokal", rekao je producent Den Vejt.

Prema njegovima riječima, pjevačica je djelovala srećno i "puna života".

Pjevačica je u ranijim intervjuima govorila da je bila seksualno zlostavljena kao dijete i da se bori protiv depresije nakon što su ljekari otkrili da boluje od te bolesti, prenijela je agencija AP.

Irski premijer Leo Varadkar odao je počast pjevačici rekavši da je Dolores bila "glas generacije" onih koji su rasli u Irskoj devedestih godina.

Grupa "Krenberiz" osnovana je u Limeriku u Irskoj, a postali su međunarodne zvezde tokom 1990-ih hitovima kao što su "Zombie" i "Linger". Bend se raspao 2003. godine ali su se ponovo okupili nekoliko godina kasnije.

"Krenberiz" su objavili akustični album "Something Else" 2017. godine i trebalo je da idu na turneju po Evropi i Sjevernoj Americi ali je turneja prekinuta zato što je Dolores O'Riordan imala probleme s leđima.

Grupa je prodala više od 40 miliona albuma širom svijeta. Album "No Need to Argue" bio je prvi na top listi albuma u Australiji, Francuskoj i Njemačkoj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније