Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Beta [ Objavio: O.Z. ]

11. 01. 2018. 22:14   >>  21:43

ČLAN PRVE POSTAVE

Umro gitarista Motorheda Edi Klark

Britanska hard rok grupa Motorhed (Motorhead) saopštila je danas da je njen bivši gitarista Edvard "Fast Edi" Klark umro u 68. godini.

Motorhed je na Fejsbuku (Facebook) naveo da je Klark preminuo juče u bolnici dok je bio na liječenju zbog upale pluća.

Klark je postao član Motorheda ubrzo poštio je grupu 1975. osnovao pjevač i basista Ijan "Lemi" Kilmister. Uz Klarka i Kilmistera u klasičnoj postavi Motorheda je bio i bubnjar Fil "Filti Enimal" Tejlor.

Klimister i Tejlor su umrli 2015. godine.

U vrijeme dok je Klark svirao u Motorhedu, grupa je napravila neke od svojih najvećih hitova, među kojima i "Ace of Spades".

Klark je otišao iz Motorheda 1982. i posle osnovao grupu Fastvej (Fastway).

Potonji gitarista Motorheda Fil Kembel napisao je na Fejsbuku da će Klark "biti upamćem po svojim ikončnim rifovima i kao istinski roker. RIP Edi".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније