Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

10. 12. 2017. 13:15   >>  12:43

USPJEŠNO SE OPORAVLJA

Pobjednik Evrovizije dobio novo srce

Pobjednik posljednje Evrovizije Salvador Sobral oporavlja se u bolnici nakon izvršene transpantacije srca.

 

Hirurzi iz bolnice Santa Kruz u Lisabonu izjavili su da je operacija prošla dobro. 

"Salvador je bio dobro pripremljen. On je mlad čovjek koji razumije teškoće ove procedure", naveo je hirurg Migel Abesasis. 

On je dodao i da mu je pobjednik Evrovizije neposredno pred operaciju poželio sreću. Oporavak će trajati dugo, ali ukoliko sve bude teklo kako treba, Sobral će moći da vodi sasvim normalan život, dodao je hirurg. 

Pjevač je čekao nekoliko mjeseci dok se donor nije pojavio. U septembru je objavio da se povlači iz javnosti i svog posla. 

Strani mediji su ranije pisali da je Salvadoru srce neophodno najkasnije do kraja godine. 

Pjesmu sa kojom se predstavio evrovizijskoj publici, koja je donijela prvu pobjedu Portugalu, napisala je njegova sestra Luisa.

                             

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније