Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Dnevnik.hr, Objavio: I. P. ]

10. 12. 2017. 09:53 >> 09:26
1

UZNEMIRENI FANOVI

Lažna vijest o smrti Olivera Dragojevića

Tijekom jučerašnjeg dana na društvenim mrežama i u pojedinim regionalnim medijima pojavila se lažna vijest da je splitski pjevač Oliver Dragojević preminuo. To su, međutim, demantovali na njegovoj službenoj Facebook stranici.

"Oliver je dobro i liječenje se nastavlja. Molimo, ne vjerujte dezinformacijama koje trenutno kruže", toji na Facebook stranici Oliver Dragojević (Offical).

"Ništa strašnije nijesam mogao čuti. Zaledio sam se kad sam to pročitao. Ne mogu ni shvatiti kako je tek bilo porodici. Ne razumijem motiv, namjeru ni izvor. To je van pameti. Oliver je dobro. Sinoć je igrao karte - briškulu i trešete. Ne daj Bože da on ovo čuje. Cijelo popodne sam bio tužan", komentarisao je ovu lažnu vijest o smrti Nenad Ninčević, Oliverov saradnik i prijatelj, prenosi Dnevnik.hr.

Podsjetimo, Oliver je ljetos otkrio da boluje od teške bolesti, i zamolio za mir i privatnost tokom dana liječenja i oporavka.

Početkom mjeseca otkazani su koncerti pod nazivom "OLIVERovih 70" u Spaladium Areni. Zvanično je navedeno da se koncerti otkazuju do završetka liječenja poznatog muzičara.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније