Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Objavila: J.B.Č. ]

29. 11. 2017. 14:31 >> 14:07

USKORO ULAZNICE

EXIT 2018 - "Izlaz je sloboda!"

Nakon najobimnije godine u svojoj istoriji, u idućoj EXIT sprema još veći festivalski poduhvat. U utorak 12. decembra, tačno u podne, stižu i prve EXIT ulaznice po poklon cijeni od 58 eura.

"Festivalska porodica sad broji pet članova u isto toliko zemalja regiona, a u planu je još niz različitih pratećih događaja, u zemlji, regionu, ali i na još par svjetskih destinacija", saopštili su organizatori.

Oni napominju da je centralno mjesto okupljanja svjetski poznata Petrovaradinska tvrđava gdje će se od 12. do 15. jula iduće godine održati EXIT festival.

"Nakon EXIT Ljeta ljubavi 2017, koje je svijet podsjetilo na temeljne vrijednosti ljeta 1967. kada je nastao revolucionarni humanistički "hipi" pokret koji je zauvijek promijenio svijet, EXIT će u godini svog "punoljetstva" slaviti jedno od najvećih tadašnjih dostignuća, a to je iznad svega lična sloboda", navodi se u saopštenju.

Organizatori napominju da je EXIT jedan od rijetkih muzičkih festivala koji je, kako navode, izrastao iz pokreta za slobodu i koji od svog osnivanja ima snažnu društvenu misiju, a EXIT Freedom je globalni poziv na slobodu od robovanja materijalizmu, stereotipima i kolektivnim zabludama u kojima se danas nalazi naša civilizacija.

"Nakon što je EXIT Summer of Love u 2017. postavio rekord sa četiri festivala, EXIT Freedom biće dosad najveći festivalski poduhvat, ne samo u regionu, već i šire, jer će u 2018. okupiti čak pet festivala u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Rumuniji, Hrvatskoj i Srbiji", navodi se u saopštenju.

Organizatori najavljuju da u utorak 12. decembra, tačno u podne, stižu i prve EXIT ulaznice po poklon cijeni od 58 eura, što je ušteda od 60% u odnosu na njihov finalni iznos.

"Prvi potvrđeni izvođači za EXIT, ali i za ostale festivale u organizaciji EXIT tima, kao što su Festival84 na Jahorini, Sea Star u Umagu, Revolution u Temišvaru i Sea Dance u Budvi, biće objavljeni uskoro. Svi ljubitelji festivala mogu da očekuju neke od najaktuelnijih izvođača svjetske muzičke scene u kombinaciji sa provjerenim imenima, i to iz najrazličitijih muzičkih žanrova po čemu je, takođe, EXIT poznat na svjetskoj festivalskoj sceni", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније