Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Beta [ Objavio: O.Z. ]

17. 11. 2017. 23:39   >>  23:07

ONLAJN

Besplatan pristup arhivi Nila Janga

Kanadski pjevač Nil Jang saopštio je da će idućeg mjeseca otvoriti besplatan onlajn pristup svojoj ogromnoj muzičkoj arhivi.

Jang (72) je objavio preko Fejsbuka da će njegova arhiva biti otvorena 1. decembra, istog dana kada bude izašao njegov novi album "The Visitor".

Jang je obećao da će besplatni pristup arhivi omogućiti njegovim obožavaocima da "posjete i iskuse svaku pjesmu" koju je ikad izdao "po najvećem kvalitetu" koji njihov uređaj dozvoljava.

Bilješka na sajtu njegovog muzičkog arhiva navodi da će korisnici moći da vide sve do sada objavljene albume i one koji su trenutno u produkciji. Arhiva počinje od 1963. godine kada je Jang napravio svoj prvi snimak u Kanadi.

Novi album "The Visitor" biće Jangov drugi studijski album snimljen sa bendom Lukasa Nelsona "Promise of the Real".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније