Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Beta;Objavio: B.V. ]

18. 09. 2017. 23:16   >>  22:46

ZBOG BOLESTI

Lejdi Gaga otkazala evropsku turneju

Američka pjevačica Lejdi Gaga odložila je evropski dio turneje za sljedeću godinu zbog zdravstvenih problema, saopštili su danas organizatori.

Šestonedeljni dio svjetske turneje Lejdi Gage trebalo je da počne u Barseloni 21. septembra i da se završi 28. oktobra u Njemačkoj, a predviđeni su bili i nastupi u Švajcarskoj, Italiji, Belgiji, Holandiji, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Danskoj i Švedskoj.

"Lejdi Gaga trpi jake fizičke bolove koji utiču na njenu sposobnost da nastupa. O njoj će i dalje brinuti medicinski stručnjaci koji su preporučili odlaganje", naveo je organizator turneje Lajv nejšon (Live Nation).

U saopštenju se navodi da 31-godišnja pjevačica "planira da provede narednih sedam nedjelja" sa svojim doktorima u cilju otklanjanja bola koji i dalje utiče na njen svakodnevni život.

Lejdi Gaga, poznata po hitovima "Bad romance" i "Poker face", prošle sedmice je otkazala nastup u Brazilu pošto je smeštena u bolnicu zbog "jakih bolova", a prethodno je otkazala i koncert u Montrealu.

Ona je danas na Instagramu navela da je iskrena povodom svoje "borbe s fizičkim i mentalnim zdravljem" i da "godinama traga za uzrokom problema".

Za sada nisu saopšteni novi termini evropskog dijela turneja, a Lajv nejšon navodi da će drugi dio sjevernoameričke turneje biti nastavljen u novembru, kako je i planirano.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније