Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Objavio: O.Z. ]

08. 09. 2017. 19:13 >> 18:46

"FANTASY"

Prvi posthumni singl Džordža Majkla

Radio BBC 2 predstavio je juče neobjavljenu pesmu Džordža Majkla, nešto više od osam mjeseci poslije smrti pop zvijezde.

Producent Nil Rodžers napisao je na Twitteru da je na novom singlu radio s "podijeljenim" osjećanjima, sa "suzama, nesigurnošću, radošću i ljubavlju".

Naslov "Fantasy", remiks iz 80-ih godina, objavljen je u emisiji "Chirs Evans Breakfast".

Džordž Majkl je preminuo 25. decembra 2016. u 54. godini, usljed srčanih problema. Sahranjen je tek krajem marta u uskom krugu porodice i prijatelja na sjeveru Londona, posle višenedjeljne istrage koja je pokazala da je umro prirodnom smrću.

Dvije sestre Džordža Majkla, Melani i Joda, obavijestile fanove da će njegov kreativni tim iz Sony Records nastaviti da objavljuju sve projekte na kojima su teško radili.

Kazale su da žele da nastave bratovljevo djelo "dijeleći" njegovu muzičku baštinu, "baš onako kako bi on sam želio", prenosi Prva.rs.

Procijenjeno je da ima materijala za tri albuma ali oni, zajedno sa već poznatim saradnjama sa Rodžersom i producentom Nojti Boj, i dalje nemaju tačan datum objavljivanja.

Sa više od 100 miliona prodatih nosača zvuka Majkl je posljednjih godina živio povučeno i pripremao album i autobiografski dokumentarni film.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније