Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Objavio P.R.

26. 08. 2017. 22:42 >> 22:15
1

POČEO DANAS

Festival uličnih svirača u Nikšiću

Nastupom Arlekina, klovna zabavljača koji nam dolazi iz Makedonije danas oko 18 sati počeo je Festival uličnih svirača - Dobri duh Nikšića.

Arlekin je za sjajan performans ispraćen gromoglasnim aplauzom okupljenih, prenosi portal Onogošt.  

Publiku je potom "preuzeo" cirkus majstor Edgaro Papito iz Argentine. Argentinac ima preko 300 nastupa godišnje širom svijeta, a u Crnoj Gori je prvi put.

"Bilo je mnogo lijepo. Moj zadatak je da ostvarim konekciju sa publikom i u tome sam uspio. Iza mene je deset godina samostalnog posla, prethodno sam bio član teatarskih grupa", kazao je nakon nastupa Papito.  

Gradom su potom prošetali na štulama članovi Inox teatra iz Srbije.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније