Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Objavila: J.B.Č. ]

11. 08. 2017. 23:52 >> 23:26

NEDJELJA U SUTOMORU

"Bad Copy" na "After beach parties"

Kontroverzni hip hop sastav "Bad Copy" održaće svoj ljetnji nastup u okviru programa "After beach parties" u nedjelju, 13. avgusta na lokaciji plažnog bara "Cuba Libre" u Sutomoru.

"Bad Copy" je hip hop bend nastao 1996. godine u Beogradu. Osnovali su ga Ajs Nigrutin i Miki Boj 1996. godine. Nakon što je Miki Boj poginuo 1999. godine, Ajs Nigrutin pravi pauzu.

"Godine 2000. mu se pridružuju Timbe i Skaj Vikler koji obnavljaju grupu. Oni izdaju album "Sve sami hedovi" (2003) i "Najgori do sada" (2006). Godine 2008. Ajs Nigrutin i Skaj Vikler napravili su veliku medijsku pometnju učestvujući u popolarnom reality programu ''Veliki brat'' koji je emitovan na regionalnim nacionalnim TV stacinama. Ubrzo grupa se ponovo raspada, sa tendencijom da se ponovo okupe i naprave nove materijale. Na sreću fanova oni su obnovili grupu 2012. godine i izdali album "Krigle 2013". godine i kreću sa nastupima širom regiona i na najvećim festivalima", kazali su organizatori.

Njihov nastup biće besplatan za sve posjetioce, a počinje nakon 16 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније