Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Izvor: Beta; Objavio: I. P. ]

25. 07. 2017. 09:26   >>  09:05

GITARISTA NAJAVIO

Uskoro novi album Stonsa

Gitarista legendarne britanske rok grupe Rolingstons, Kit Ričards, rekao je da rade na novom albumu, poslije otkrivanja slike na kojoj se vidi britanski reper Skepta u studiju sa Stonsima.


Rokeri 70-godišnjaci držali su koncerte posljednjih deset godina, ali nijesu objavili novi studijski album.

Oni su objavili album u decembru koji je bio obrada bluz numera "Blue and Lonesome". Njihov posljednji originalni studijski album "A Bigger Bang" izdat je 2005. godine.

Upitan ovog vikenda na forumu fanova na Jutjubu o mogućnosti izdavanja novog albuma Stonsa Kit Ričards je odgovor: "Da, zapravo to će biti vrlo, vrlo uskoro".

Šejn Gonzales, osnivač Midnajt studija (Midnight Studios) u Londonu je ranije ovog mjeseca otkrio preko Instagrama sliku repera Skepte sa pjevačem Stonsa Mikom Džegerom, što je podstaklo spekulacije o njihovoj saradnji.

Kit Rišards je rekao da bi novi album mogao da sadrži bluz klasike, i govorio o tome koliko su članovi benda uživali tokom snimanja albuma obrade bluza. 

On je rekao i da je snimanje novih djelova dalo Stonsima podstrek energije.

Rolingstonsi planiraju da održe koncerte na evropskim stadionima u septembru i oktobru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније