Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Objavio: P.R.

22. 07. 2017. 11:56   >>  11:33

NIKŠIĆ

Promocija Bedem festa na tvrđavi

Na gradskoj tvrđavi u Nikšiću, večeras će sa biti održana promocija osmog Bedem festa.

Prema programu promocije, posjetioci će večeras na maloj ljetnjoj pozornici, kako su saopštili organizatori, moći da uživaju u notama maestra Saše Šundića, Dina Kapetanovića i Petra Šundića, a ulaz je slobodan.

Direktor Bedem festa, Petar Šundić, podsjetio je da će „tvrđava u Nikšiću ugostiti ove godine Zvonka Bogdana, Biseru Veletanlić, Dada Topića, kao i bendove Punkreas, Sleepin pillow, Love hunters, Autogeni trening, Artan Lili, Mravi, DST i mnoge druge.

"Posebno iznenađenje u ovogodišnjem programu je dolazak kultnog američkog benda Pro Pain i punk rok sastava Direktori koji nakon dugogodišnje pauze ponovo pokreću festivalsku publiku u region", rekao je Šundić agenciji MINA.

Iz organizacije su ranije saopštili da su ulaznice za osmi Bedem fest, koji će biti održan od 24. do 26. avgusta, puštene u prodaju, a novina je da se ove godine mogu nabaviti i online putem.

Cijena dnevne ulaznice je 8 eura.

Večerašnja promocija osmog Bedem festa, prepoznatljivog kao "festivala s dušom" održava se u okviru julskog repertoara Programa podrške razvoju kulture u Nikšiću, koji se realizuje uz pomoć Vlade, a organizatori su nevladina organizacija Pro Futuro i Opština Nikšić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније