Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Objavio: O.Z. ]

19. 07. 2017. 20:50 >> 20:21

PROMOCIJA U SUBOTU

Ulaznice za Bedem fest i na internetu

Prodaja ulaznica za festival na Bedemu u Nikšiću i ove godine je realizovana u saradnji sa kompanijom Gigstix, a novitet je mogućnost kupovine ulaznica preko interneta, kao i dostupnost ulaznica za kupovinu u Srbiji.

Cijena dnevne ulaznice iznosi osam eura.

Ulaznice se mogu kupiti na u objektima Tabacco S Pressa, a više informacija može pronaći na ovom linku, dok su u Srbiji ulaznice u prodaji u cjelokupnoj Gigstix prodajnoj mreži.

"Tim Bedem festa poziva ljude iz svih krajeva da dođu, osjete i dožive čari kampa kao i sjajnu i prepoznatljivu atmosferu druženja i gostoprimstvivosti i energiju po kojoj je prepoznatljiv Bedem fest i boravak u kampu. I ove godine, obnovljena je sjajna saradnja sa porodicama Spasojević i Petrović Njegoš, zahvaljujući čijem dobročinstvu je i ove godine omogućeno kampovanje posjetilaca Bedem festa na privatnim imanjima pomenutih porodica", saopštili su organizatori.

Najavili su da će ovih dana biti redizajniran sajt festivala (www.bedemfest.me), na kojem će biti mnoštvo sadržaja za sve zainteresovane posjetice da se informišu i pripreme za dolazak na festival kao i akreditovanje medija i partnera.

"I ove godine Bedem fest ostaje prepoznatljiv po spajanju nespojivog i veoma interesantnom repertoaru. Tvrđava u Nikšiću ugostiće ove godine Zvonka Bogdana, Biseru Veletanlić, Dada Topića kao i bendove Punkreas, Sleeepin pilow, Love hunters, Autogeni trening, Artan Lili, Mravi, DST i mnoge druge. Posebno iznenađenje u ovogodišnjem programu jeste dolazak kultnog američkog benda Pro Pain i punk rok sastava Direktori koji nakon dugogodišnje pauze ponovo pokreću festivalsku publiku u regionu", ističu organizatori.

Takođe je najavljeno da će se u sklopu julskog repertoara „Programa podrške razvoju kulture u Nikšiću“ u subotu 22.jula sa početkom u 21.30 sati održati promocija osmog Bedem festa na maloj sceni ljetnje pozornice na gradskoj tvrđavi. Posjetioci će moći da uživaju u notama maestra Saše Šundića, kao i Dina Kapetanovića i Petra Šundića, a ulaz je slobodan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније