Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Beta [ Objavio: O.Z. ]

01. 07. 2017. 11:54   >>  11:27

ALBUM O LIČNIM PITANJIMA

Džej Zi se izvinio Bijonse u pjesmi

Američki reper Džej Zi (Jay-Z) u svom novom albumu govori otvoreno o svom odnosu prema supruzi Bijonse, tuči u liftu sa njenom sestrom Solnanž i o svojoj djeci.

Svjetsku šou-biznis scenu šokirao je posljednji album pop dive Bijonse Nouls, u kom je, do detalja otkrila kako je dugogodišni partner, reper i producent Džej Zi vara.

Medijska tema broj jedan, preko noći je postala "Beki, sa dobrom kosom", kao i spekulacije ko bi to mogao da bude. Korak naprijed su napravili fanovi pop dive, koji su u Beki prepoznali najprije pop pjevačicu Ritu Oru, a potom i brojne druge poznate dame.

Iako se ni Bijonse i Džej Zi nijesu naknadno izjašnjavali na pitanja o bračnom nevjerstvu, konačno je uslijedio odgovor od popularnog repera, i to u vidu novog albuma "4:44".

"Umalo da sam postao Erik Benet", repuje u jednoj pesmi, aludirajući na bivšeg supruga Hale Beri koji ju je prevario.

Novi album slavnog repera, koji je objavljen  juče, ubrzo postao glavna tema preko interneta i na društvenim mrežama. U glavnoj numeri on se izvinio Bijonse i zbog nekih ranijih odluka.

Riječ je o prvom albumu proslavljenog repera od njegovog studijskog izdanja "Magna Carta... Holy Grail", objavljenog 2013. godine.

"Sazrela si brže od mene, ja nijesam bio spreman i izvinjavam se, vidio sam nevinost kako ti odlazi iz očiju, i dalje žalim za tom smrću, izvinjavam se za svu mrtvorođene, zato što nijesam bio prisutan tvoje tijelo nije moglo to da prihvati", repovao je Džej Zi.

Na prvoj numeri albuma "Kill Jay Z", reper je govori o tuči u liftu 2014, kada je snimljeno kako ga Bijonsina sestra napada.

"Podsticala si Solanž, znajući sve vrijeme da je samo trebalo da kažeš da nijesi bila u pravu", repovao je Džej Zi.

A u jednoj pjesmi, Džej Zi se izvinjava i kaže: "Žao mi je, često sam ženskaroš, trebalo je dijete da mi se rodi da bih gledao svijet ženskim očima".

Glas njihove starije ćerke Blu Ajvi se čuje na zadnjoj numeri "Legacy", a Džej-Zi govori i o svojoj majci.

On govori o blizancima koje su on i Bijonsi dobli mada ni on ni ona nijesu zvanično komentarisali njihovo rođenje.

Tridesetpetominutni album koji ima deset numera može da se čuje preko striming servisa Tajdan (Tidal) čiji su zajednički vlasnici Džej Zi, Bijonsi, Rijana, Madona i druge zvijezde. Takođe je dostupan korisnicima Sprinta kojije ranije ove godine kupio 33 odsto servisa Tajdal.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније