Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Objavila: M.M.Lj.

22. 05. 2017. 22:56 >> 22:28

ZVIJEZDA SEA DANCE-A

Džon Njumen u danskoj seriji

Kantautor Džon Njumen, koji je dostigao svjetsku slavu hitom “Love Me Again”, oprobao se u danskoj mini seriji “Q”

 

U pitanju je priča o ubistvu žena na jednom ostrvu, a osumnjičeni su svi koji tamo žive.

"Kroz nekoliko epizoda rasvetljavanja ovog slučaja, Džon će svojom muzikom i pojavom pokušati da dočara atmosferu i da šmek cijeloj priči.  Njegova rola jeste kratka, ali upečatljiva. Pojaviće se u njegovoj najdražoj ulozi pjevača koji traži inspiraciju za drugi album. Interesantno je da će zvijezda ovogodišnjeg Sea Dance-a za potrebe ovog projekta odložiti svoje neobične sakoe i konačno ćemo ga pred kamerama vidjeti u nešto drugačijem izdanju", saopštili su organizatori festivala na Jazu.

Fanovi jedva čekaju da vide kako se Džon snašao kao glumac, a kao kompozitor je već opravdao očekivanja. Za ovu krimi seriju za klavirom je izveo numeru “Higher Than Life”, a njegov glas dao je posebnu čar melodiji koja se nježno rastaje sa tišinom i odvodi nas na melanholično putovanje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније