Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Objavio: P.R.

21. 05. 2017. 14:06 >> 13:42
2

BREGOVIĆ PORUČIO

Možemo očekivati koncert na Ljetnjoj pozornici

Najveća jugoslovenska rok grupa - Bijelo dugme, održala je sinoć na Cetinju koncert povodom 11 godina obnove nezavisnosti Crne Gore, kojem je, uprkos kiši, prisistvovao veliki broj posjetilaca iz okolnih gradova i regiona.

Ljubitelji kultnog benda uživali su na Dvorskom trgu u pjesmama koje su, uz Gorana Bregovića, izvodili Alen Islamović i Mladen Vojičić Tifa.

"Ima koncerata koji publici i izvođačima izgledaju kao jedan od običnih koncerata, ali sinoć, kao malo čudo da se desilo. Sve je išlo normalno, a onda je krenula kiša. Ispalo je da niko neće da ide kući i svi su bili spremni da pokisnu. Mislim da nam je svima bilo lijepo. Ima koncerata koje čovjek zaboravi, ali ovog ćemo se sigurno sjećati", kazao je Goran Bregović za RTV Cetinje.

Nova Bregovićeva ploča će se zvati ''Tri pisma iz Sarajeva''. On je kazao da publika može očekivati novi koncert, ovoga puta na Ljetnjoj pozornici.

"Kada sam došao na Cetinje pokazali su mi prelijepi amfiteatar i odmah sam pomislio da bi 'Tri pisma iz Sarajeva' bilo lijepo svirati na Cetinju i da taj amfiteatar zaslužuje da se organizuje koncert", dodao je Bregović.

Bregović je zahvalio domaćinima i naglasio da se, nakon trideset godina od kada je poslednji put bio u Prijestonici, vidi što je sve urađeno i kazao da je sreća za jedan stari grad da ima tako mlado rukovodstvo.

Koncert na Dvorskom trgu organizovali su Prijestonica Cetinje i Turistička organizacija Prijestonice, a kao predgrupa nastupila je grupa Regina.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније