Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Objavio: B.V.

14. 05. 2017. 12:09 >> 11:52

ORGANIZATORI ZADOVOLJNI

Promovisali Bedem fest u regionu

Organizatori Bedem festa boravili seu prethodnih dana u zemljama regiona gdje su promovisali taj muzički festival.


Bedem fest je, kako su, saopštili nagradu hrvatskog Demo rok festivala za doprinos razvoju i unapređenju međunarodnog aspekta demo i urbane muzičke scene Hrvatske.

„Izuzetna je čast doživjeti da vam neko iz druge države zbog vašeg izuzetno posvećenog i krajnje iskrenog napora posveti nagradu, e to je potvrda koliko je ovo što radimo odavno prevazišlo lokalne i nacionalne granice i koliko ima odjeka u regionu“, istakao je direktor Bedem festa Petar Šundić.

Organizatori su u sklopu promocije Bedem festa prethodnih dana posjetili Sarajevo, Slavonski Brod, Zabok i Banja Luku.

“Četvoročlana ekipa Bedem festa iz Nikšića ovih dana putovala je regionom nošena talasima dobrog duha i raspoloženja, promovišući avangardni način življenja i pozivajući ljude da dođu na autentični događaj na gradskoj tvrđavi u Nikšiću. Bedem fest je otklon i spona. Susreti sa Juricom Pađenom, Brankom Požgajcem, ekipom iz Šanka i mnogim drugim ljudima dugo će se prepričavati. Putujemo i obilazimo gradove, sretajući se sa ljudima koji su nam prijatelji. To je i smisao svega ovog”, poručuju iz organizacije.

Šundić je kazao da ga raduje činjenica što Nikšić itekako poštovan i cijenjen u regionu, kao i njegovi ljudi, koji važe za emancipovanu publiku koja zna šta hoće i šta od koga da očekuje.

“Organizacija jednog festivala je jako složen proces i potrebno je da se toliko stvari desi ili ne desi, poklopi ili ne poklopi, ali je najvažnija dobra namjera da radimo stvari koje imaju u svojoj biti želju za opštim dobrom, i to je ideja vodilja”, navodi Šundić.

Iz organizacije navode da je interesovanje bendova za nastupom na ovogodišnjem Bedem festu prevazišlo sva očekivanja i da je do sada preko 200 bendova iz čitavog regiona, pa čak i inostranstva izrazilo želju da svira u Nikšiću.

Boravak u Zagrebu tim Bedem festa iskoristio je i da najavi nova imena sa ovogodišnje liste izvođača. U Crnoj Gori i u Nikšiću, na gradskoj tvrđavi prvi put će zasvirati sjajni novosadski sastav Love Hunters. Potom na tvrđavu dolazi kultni jugoslovenski sastav Psihomodo Pop.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније