Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Izvor: Beta, Objavio: I. P. ]

09. 05. 2017. 12:30 >> 12:09
1

9. SEPTEMBRA

Stonsi kreću na evropsku turneju

Rok grupa Rolingstons (Rolling Stones) kreće na jesen na evropsku turneju tokom koje će održati 13 koncerata u 12 evropskih gradova, s početkom u Hamburgu 9. septembra, saopštili su danas organizatori.

 

Turneja nazvana "Stones-No Filter" slijedi poslije njihove velike turneje po Južnoj Americi koja je završena istorijskim koncerton na Kubi prošle godine.

Stounsi planiraju da sviraju poznate hitove, kao i numere sa posljednjeg albuma "Blues & Lonesome", koji je odmah po objavljivanju krajem 2016. bio na vrhu top lista u Velikoj Britaniji

"Jako sam uzbuđen što ćemo svirati u Evropi ove jeseni i vratiti se na neka poznata mjesta i neka gdje nikad ranije nismo nastupali", rekao je frontmen Mik Džeger, navodi se na njihovom vebsajtu.

Poslije Hamburga 9. septembra koncerti će biti održani u Austriji, Švajcarskoj, Italiji, Španiji, Holandiji, Danskoj i Švedskoj, a posljednji nastupi su u Parizu 19. i 22. oktobra, u sali koja može da primi 40.000 gledalaca.

Prodaja karata za pariske koncerte počinje 17. maja i nije isključeno da će biti i treći koncert ako bude veliko interesovanje, navodi dnevnik Le Parizijen.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније