Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Objavila: M.M.Lj. [ Klix.ba ]

05. 05. 2017. 10:55 >> 10:32

ZARADILA 50 MILIONA

Adel najbogatija pjevačica u Britaniji

Adel je najbogatija pjevačica u Velikoj Britaniji prema listi The Sunday Timesa. Ona je samo prošle godine zaradila skoro 50 miliona eura.

 

Njeno ukupno bogatstvo, zahvaljujući svjetskoj turneji, poraslo je s 85 na 125 miliona funti. Međutim, i pored ovakvog uspjeha, Adele je tek 19. na listi najbogatijih muzičara u Velikoj Britaniji. Najveće iznenađenje jeste to što je ona jedina žena na listi.

Ispred nje, sa mnogo većim zaradama, smjestile su se muške kolege. Tako Pol Makartni, prvi na listi, godišnje zarađuje 900 miliona eura, Lojd Veber 870 miliona eura te U2 nešto više od 680 miliona eura.

Album "25" koji je Adel objavila 2015. godine je album koji je najbrže rasprodat u istoriji Velike Britanije. Zahvaljujući njemu Adel je zaradila 33 miliona eura.

Adel je bila i apsolutna pobjednica ovogodišnje dodjele Gremija kada su joj nagrade dodijeljene u čak pet kategorija, za najbolji album, najbolju pjesmu, najbolji snimak, najbolju pop izvedbu i najbolji pop album.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније