Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Objavila: M.M.Lj.

28. 04. 2017. 14:33   >>  14:07 1

ZVIJEZDA SEA DANCE-A

Novi hit Šona Pola i grupe Migos

Samo nekoliko dana nakon što je objavio sing “Suh Mi High”, u etru se našao novi duet Šon Pola sa zvijezdama hip hopa Migos. Singl nosi naziv “Body”, i već na prvo slušanje osvojio je simpatije medija i publike.

 

“Migos mi je jedan od najdražih rep sastava. Sviđa mi se što sva trojica furaju različite stilove koji se odlično uklapaju i bio je pravi izazov ukrstiti mikrofone sa njima. Očekujem da spot sniman u Majamiju izazove najljepše reakcije publike”, kazao je reper i rege star sa Jamajke.

Numera je već ekranizovana, a spot će se veoma brzo naći u etru. Kadrovi snimljeni u Majamiju koje je Pol objavio na društvenim mrežama otkrivaju da će to biti jedna vesela, razigrana ljetnja priča. Sudeći po prvim reakcijama medija, i fanova, biće to hit koji će obilježiti predstojeću sezonu.

Saradnjom sa tročlanim Migosom,najvećim imenom britanskog Grimea Skepta, Šon Pol je obogatio spisak zvijezda sa kojima je napravio pravi muzički bum.

Priliku da novi hit čuje uživo imaće publika na Jazu gdje će, 15. jula, kralj dancehalla nastupiti na glavnoj festivalskoj bini.

 

U međuvremenu Migosi, headlineri velikih festivala poput Readdinga and Leeds, Rolling Loud Festivala, istog dana su objavili i numeru sa Kejti Peri pod nazivom  “Bon Appetit.”

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније