Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Objavio: P.R.

14. 04. 2017. 14:12   >>  13:49

"DŽEZ ZA SVE UZRASTE"

Međunarodni trio u Kotoru

U okviru manifestacije Mjesec poštovanja džeza u Crnoj Gori – JAM 2017, koji se ove godine održava pod motom "Džez za sve uzraste" premijerno će se predstaviti međunarodni trio u sastavu Morten Ramsbol, kontrabas, Pippo Corvino, gitare, i Anil Bilgen, klavir, sa svojim novim albumom "How Far Is The Moon".

JU Kulturni centar "Nikola Đurković" Kotor i ŠOSMO "Vida Matjan" ove godine su suorganizatori ove manifestacije.

Koncert će se održati u crkvi Svetog Duha, koncertnoj dvorani Muzičke škole u ponedjeljak, 17. aprila u 20 sati.

Ulaz je slobodan.

Trio čine džez umjetnici međunarodne reputacije, autori muzike i instrumentailisti iz Crne Gore (Pipo Corvino alias Filip Gavranović), Turske (Anil Bilgen) i Danske (Morten Ramsbol), koji žive i rade u Austriji.

Na koncertima će biti izveden repertoar sa njihovog zajedničkog albuma "How Far Is The Moon" koji sadrži dvanaest originalnih djela tri muzičara.

Album je objavila izdavačka kuća "Natango Music" iz Graca, Austrija, prošlog oktobra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније