Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Objavila: M.M.Lj.

12. 04. 2017. 23:49 >> 23:20

USKORO

Novi hit: Šon Pol, Šakira i Dejvid Geta

Šon Pol snimio je numeru sa Šakirom i Dejvidom Getom koja bi uskoro trebalo da bude objavljena, a koja je najavljena još prošle godine. Kako će naredni ljetnji hit i jedan od prvih singlova sa novog Šakirinog albuma zvučati, među prvima će čuti publika na Sea Dance festivalu gdje će jedan od hedlajnera biti upravo Šon Pol.

 

Uz to, on je potvrdio i da radi na singlu sa Major Lazerom. U nizu velikih zvijezda sa kojima je sarađivao, od Bijonse, Sie do Clean Bandit, ipak nedostaje jedno ime koje je Šon Polu neostvaren san.

“Kad god me pitaju sa kim bih volio da radim, ja se nadam da će ona to nekako pročitati! Radi se o Ališi Kiz. Ona ima tako čist pristup muzici i čini se da voli i cijeni muziku sa Jamajke. Čini se kao da bi to bila prirodna saradnja. Takođe, već imam spremnu pjesmu za Kejti Peri”, - ispričao je muzičar za "Gotham Magazin".

Šon Pol nastupiće trećeg dana ovogodišnjeg Sea Dance festivala, 15. jula. Ulaznice za sva tri dana festivala trenutno se mogu se naći po cijeni od 29.99 eura, a više informacija možete naći na www.seadancefestival.me.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније