Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Objavila: M.M.Lj.

17. 02. 2017. 16:16 >> 18:03

SOUL ZVIJEZDA

Džon Njumen otvara Sea Dance

Engleska soul zvijezda i jedan od najtraženijih muzičara današnjice Džon Njumen, priediće nezaboravan koncert već na otvaranju ovogodišnjeg Sea Dance festivala u četvrtak 13. jula na plaži Jaz.

 

Ako je suditi po nastupu na Exitu, kada je doslovno raspametio 30.000 fanova na glavnoj bini i do zore se zabavljao sa publikom na Dance Areni, spektakl se na Jazu očekuje već prve noći.

“Vlasnik čak tri No.1 singla, Njumen je oduševio muzičku industriju pjevajući planetarne hitove "Feel the Love"i "Not Giving In" grupe Rudimental, te "Love Me Again" i "Cheating" sa hit albuma „Tribute“ uz koji je stigao na sam vrh britanske liste, i to ispred velikog Pola Makartnija, poslije čega je postao redovan gost najvećih festivala kao što su Glastonbury, Isle of Wight, Coachella i naravno EXIT! Niz je nastavio sa albumom "Revolve" i hitom "Come and Get It", a nakon planetarnog megahita "Blame" iz 2015. godine, Njuman je muzičko umijeće ponovo ukrstio sa svjetskim DJ starom Kelvinom Harisom”, navodi se u saopštenju organizatora.

Zajednički hit "Ole", za koji su brojni svjetski mediji ustvrdili i da je odgovor Harisa, na raskid sa Tejlor Svift, obilježila je proteklu zimu! Njuman je tako drugi potvrđeni hedlajner festivala, nakon što je nedavno odjeknula vijest da na Jaz dolazi i superstar Šon Pol.

Ulaznice sa popustom od čak 70% samo do 01. marta!

Zbog velikog interesovanja, zalihe organičene količine ulaznica po promotivnoj cijeni od 24.99 eura su gotovo na izmanku i moguće ih je kupiti po ovoj cijeni sve do 01. marta, ukoliko do tada ne budu rasprodate.

“Ovo je cijena sa čak 70% popusta u odnosu na finalnu i dostupna je samo građanima Crne Gore sa dokazom o državljanstvu (lična karta ili pasoš). Ulaznice se prodaju u mreži Gigstix Montenegro na 54 prodajna objekta "Tobacco S Press" u 23 grada Crne Gore. Spisak objekata nalazi se na sajtu festivala”, navodi se u saopštenju. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније