Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Objavila: M.M.Lj. [ Noizz ]

06. 01. 2017. 12:46   >>  12:23 3

ISPITUJU FAVAZA

Džordž Majkl ubijen?

Ljubavnik pjevača Fadi Favaz je bio na ispitivanju u policiji zbog sumnje da Džordž Majkl nije umro prirodnom smrću, već da je ubijen prekomjernom dozom droge.

 

Policija sumnja da je Majkl umro od prekomjerne doze, pa su ispitali Favaza i sve ljude koji su posjetili pjevačev dom tokom posljednje sedmice njegovog života. Od paparaca su tražili da im predaju sve fotografije koje su napravljene, da bi utvrdili ko je sve bio u blizini kuće. Autopsija nije uspjela da jasno utvrdi od čega je Majkl preminuo, ali toksikološki nalazi navodno su podstakli policiju da pokrene istragu.

Fadi Favaz, koji je pronašao beživotno tijelo Džordža Majkla tvrdi da mu je Tviter nalog hakovan i da on nije na svom nalogu tvitnuo da je pjevač pokušao da se ubije nekoliko puta.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније