Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Objavio: I. P. ]

17. 12. 2016. 11:34 >> 11:12

MERIMA NJEGOMIR

Sprema pjesmu i na japanskom

Estradna umjetnica Merima Njegomir kazala je da će koncertom u Podgorici početi obilježavanje 45 godina muzičke karijere.

Merima će sjutra veče održati koncert u Crnogorskom narodnom pozorištu (CNP), u okviru manifestacije Decembarska umjetnička scena (DEUS).

"Meni je ove godine 45-a godina da se bavim pjevanjem, i to je na neki način veliki jubilej. Ovaj koncert u Podgorici će biti jedan od prvih kojim ću obilježiti 45 godina karijere", rekla je Merima, gostujući u Jutarnjem programu Televizije Crne Gore.

Pohvalila se da je pjevala na kineskom, ruskom, italijanskom, mađarskom i rumunskom jeziku.

"Pustila sam moj talenat da me vodi, istraživala sam u pjevanju. Potrudim se, sad učim japansku pjesmu, želja mi je da odem u Japan", otkrila je Merima.

Kazala je i da je pjesma Zajdi Zajdi prati godinama i da nema koncerta na kojem nije otpjevala čuvenu pjesmu Balkana.

Merima je rekla i da joj je jedna od najljepših crnogorskih pjesama numera "Još ne sviće rujna zora", koja se, kako je pojasnila, nalazi na njenom novom CD-u, ali u novom aranžmanu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније