Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Objavila: M.M.Lj. [ The Sun ]

17. 09. 2016. 15:25 >> 15:34

PROGLAŠEN KRIVIM

Usvojeni sin Vitni Hjuston ubio njenu ćerku

Svjetski mediji su izvijestili da je usvojeni sin Vitni Hjuston kriv za smrt njene ćerke Bobi Kristine Braun.

 

Reporterka Dženifer Lesli, koja radi na "11 Alive News", podijelila je na svom Tviteru:

“Posljednja vijest! Zbog ignorisanja poziva suda Nik Gordon je proglašen krivim za smrt Bobi Kristine Braun.”

 

Bobi, jedina ćerka tragično nastradale dive Vitni Hjuston, preminula je šest mjeseci pošto je pala u komu u januaru 2015. godine. Njena majka preminula je 2012. godine u hotelu Hilton na Beverli Hilsu uoči dodjele Gremi nagrada. Gordon, koji je nezvanično bio usvojeni sin Vitni Hjuston bio je prisutan i kada se Vitni udavila u kadi, ali i kada je njena ćerka pronađena bez svijesti u sličnim okolnostima. Inače, Nik je bio u vezi sa Bobi Kristinom, a bili su i vjereni.

“Najzad smo završili dugo putovanje traženja pravde za Bobi Kristinu. Sud se složio sa nama da je gospodin Gordon odgovoran za njenu smrt”, kazao je advokat porodice Braun ispred suda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније