Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

27. 04. 2016. 14:40 >> 14:23

NOVA IMENA

Revolucionarni nastup Ričija Hotina na Egzitu

Riči Hotin (Richie Hawtin) jedan od najboljih DJ-eva današnjice nastupiće na Dens Areni u nedjelju, 10. jula na Egzit festivalu. Biće to globalna premijera njegovog potpuno novog, revolucionarnog nastupa uživo, koji će se održati ekskluzivno na Egzitu, najavili su organizatori.

"Tehno ikona i revolucionar, zaslužan za popularizaciju elektronske muzike i brojne tehnološke inovacije, sarađuje sa produkcijskim timom EXIT festivala još od oktobra prošle godine na svim kreativnim i tehničkim detaljima, koji će biti objavljeni naknadno na globalnom nivou", saopštili su irganizatori.

Noć ranije na Dens Areni će nastupiti i britanska DJ senzacija Hot Since 82, dok je listu izvođača za petak 8. jula pojačao i jedan od pet prvoplasiranih na Resident Advisor listi, škotski DJ i producent Džekmaster (Jackmaster). Takođe, novu generaciju popularnih producenata predstavljaće i londonski tandem MANT.

"Istinski revolucionar, Hotin je zaslužan za popularizaciju tehno muzike, kao i za razvoj današnjih tehnoloških alata koje koriste vodeće DJ zvijezde, a nedavno je sa kompanijom "Allen & Heath" kreirao novi mikser za koji mnogi tvrde da će izazvati novu revoluciju na DJ sceni", istakli su organizatori.

Dodali su da Dens Arena polako kompletira internacionalni program za, kako su kazali, vjerovatno i svoje najjače izdanje.

"Svoje najbolje setove od 7. do 10. jula potvrdili su današnji lideri svetske elektronske scene: Dave Clarke, Dimitri Vegas&Like Mike, Disciples, Feder, Hernan Cattaneo b2b Henry Saiz, Hot Since 82, Jackmaster, James Zabiela, MANT, Marco Carola, Mind Against, Nicky Romero, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Robin Shulz, Sam Feldt i Solomun. Uskoro će biti objavljena i nova internacionalna i regionalna iznenađenja, a fanove očekuje i ovogodišnja lista rezidenata Dance Arene", naveli su organizatori.

Novosadski festival je pokrenuo i akciju u okviru koje društvo koje zajedno kupi četiri četvorodnevne ulaznice za Egzit, trodnevne za Sea Dance ili komplet za celu Egzit Avanturu, petu dobija na poklon.

Svih pet ulaznica moraju biti iste, pa kombinovanje ulaznice nije moguće. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније