Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Tanjug ]

15. 04. 2016. 17:42 >> 17:26

CNN OBJAVIO

Egzit na listi najboljih svjetskih festivala

Globalni medijski gigant CNN objavio je listu najboljih svjetskih festivala i ponovo proglasio Egzit jednom od vodećih muzičkih manifestacija na cijeloj planeti, saopštili su organizatori novosadske manifestacije.

 

"Rođen iz srpskog bunta i pokreta za demokratske promjene na prelazu vjekova, Egzit već godinama osvaja vrhove lista najboljih festivala", piše u objašnjenju CNN-a. 

"Nije teško uvidjeti zašto. Njegova lokacija unutar impozantne Petrovaradinske tvrđave u Novom Sadu čini festivale u njivama pomalo patetičnim", navodi se u istom tekstu, koji u nastavku izdvaja sjajne zvijezde Egzita, poput Eli Gulding i grupe "Bastille".

CNN naglašava da je Egzit mnogo više od muzike i da ga drugačijim čini "osjećaj dobrodošlice i zabava do ranih jutarnjih časova".

Egzit  je proglašavan i za najbolji evropski festival 2014. na dodjeli Evropskih festivalskih nagrada i 2007. na dodjeli Britanskih festivalskih nagrada. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније