Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

13. 04. 2016. 12:30 >> 12:14

PROMIJENILI PLAN

"The Prodigy" ipak stiže na "Exit"

Poslije intenzivnih pregovora, “The Prodigy” su izmijenili plan turneje kojom promovišu posljednji album i nastupiće u nedjelju, 10. jula, na “Exit” festivalu.

Anketa da se jedan od najpopularnijih svjetskih bendova hitno dovede u Novi Sad ovog ljeta, u kojoj je čak 92 posto od preko 25.000 reklo "Da!", stigla je do benda koji je prelomio i dodao čak četvrti uzastopni datum u drugoj nedelji jula, kako bi nastupili na, po sopstvenom priznanju, omiljenom festival.

Liam, Keith i Maxim lično su se obratili publici video porukom:

“The Prodigy” postoje 25 godina, a sa posljednjim albumom „The Day is My Enemy“, šesti put uzastopno su se našli na prvom mestu britanske liste najprodavanijih albuma, što nijednom bendu osim Bitlsa nije pošlo za rukom. Nakon skorašnje izjave koju je frontmen benda Keith Flinth dao magazinu NME, da je njihovo povlačenje neminovno, uslijedili su brojni javni apeli da je ova turneja možda i posljednja šansa da ih gledamo uživo na “Exitu”. Muzičari iz regiona su ih okarakterisali kao jedini veliki strani bend koji se može posmatrati i kao "domaći" zbog posebne veze sa ovdašnjom publikom. “The Prodigy” su na posljednjoj turneji nastupili na gotovo svim važnijim festivalima od Australije do Amerike, uključujući i stadione, arene i najveće koncertne prostore od Japana do Argentine. Koncertno neumorni, obišli su preko 30 zemalja, a u mnogim od njih nastupili po više puta u samo protekle dvije godine. Do kraja turneje, očekuje ih još petnaestak nastupa, među kojima će se 10. jula ipak naći i “Exit” festival.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније