Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ tanjug.rs ]

27. 03. 2016. 19:31   >>  19:16

ZBOG LJUBAVI

Adel se povlači na 5 godina

Slavna britanska pjevačica Adel planira da uzme petogodišnju pauzu od muzike kako bi se posvetila ljubavi i svom novom momku, prenose britanski mediji.

Adel je svoj aktuelni album "25" promovisala širom svijeta u sklopu svoje aktuelne turneje, i održala čak 105 koncerata širom Evrope i Sjeverne Amerike.

Sada je ipak došlo vrijeme za odmor. 

Pjevačica je, nakon što završi turneju, isplanirala odmor od muzičke scene, nastupa i albuma, koji će navodno trajati sljedećih pet godina, piše "Dejli mejl".

To radi jer želi da se posveti svom momku, Sajmonu Konekiju.

Njena turneja će se završiti u novembru ove godine, a nakon toga Adel će se posvetiti isključivo svojoj ljubavnoj vezi i porodici.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније