Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Mne magazin ]

24. 02. 2016. 11:08 >> 11:44

"ZLATNA PAHULJA"

Jana Božović na festivalu u Rožajama

Jedanaestogodišnja Podgoričanka Jana Božović nastupiće na festivalu "Zlatna pahulja" u Rožajama 26. februara. Predstaviće se numerom "Mašta" za koju je tekst pisala Sanja Perić, muziku Mirsad Serhatlić, dok je za aranžman bio zadužen Predrag Nedeljković.

Talentovana djevojčica je učenica  trećeg razreda Muzičke škole "Vasa Pavić" u Podgorici, odsjek violina, u klasi profesorice Jelene Pejović. Takođe je odlična učenica šestog razreda Osnovne škole "21. maj" u Podgorici.

Od festivala "Zlatna pahulja", ističe, očekuje prije svega lijepo druženje.

"Ovo će biti moj prvi nastup na nekom festivalu. Pjesmom "Mašta" sam prezadovoljna, a nadam se da će se i drugima dopasti", rekla je Jana. 

Do saradnje sa Sanjom Perić došlo je nakon Janine pobjede na "Drugim školskim karaokama", održanim povodom Svjetskog dana djeteta upravo u Osnovnoj školi "21. maj". Interpretacijom pjesme "Ima jedan svijet" grupe  "Stijene" oduševila je i publiku i žiri.

"Pjesmu "Ima jedan svijet" sam izabrala za karaoke zato što je teška. Omiljena mi je, a i nadala sam se da ću ostaviti dobar utisak ako nastupim baš s ovom pjesmom", objašnjava  Jana.

Tekstopisac Sanja Perić kaže da su na tom takmičenju sva djeca bila divna, šarmantna, talentovana, neko sa manje neko sa više treme, ali se Jana jednostavno izdvojila, prije svega, glasom.

"U žiriju je bila i njena nastavnica muzičkog, pa sam je odmah pitala ko je djevojčica, budući da je na festivalima, nažalost, do sada nije bilo. Jednostavnim, smirenim stavom i glasom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, Jana je cio žiri i publiku na tim karaokama oduševila. Šteta što nije ranije javnost upoznata sa njenim talentom, ali brzo će "Zlatna pahulja" pa će i publika širom Crne Gore moći da čuje i vidi Janu", istakla je Perić.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније