Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ B92 ]

29. 12. 2015. 08:46 >> 08:33

U 70. GODINI

Preminuo Lemi, frontmen Motorhead-a

Nakon kraće borbe sa rakom, u 70. godini preminuo je Lemi Kilmister, frontmen kultnog rok benda Motorhead.

 

„Ne postoji lak način da se saopšti ovo...Naš moćni i dragi prijatelj Lemi preminuo je danas nakon kratke borbe sa ekstremno agresivnom vrstom raka. Za bolest je saznao samo dva dana prije toga, dok je sa porodicom odmarao uz omiljenu video igru. Ne postoje riječi kojima možemo izraziti naš šok i tugu. Uskoro ćemo se ponovo oglasiti....a do tada, slušajte Motorhead glasno“, objavljeno je na zvaničnoj stranici benda na Fejsbuku.

Lemi je posljednjih godina imao problema sa zdravljem – 2013. mu je otkriven hematom, ugrađen mu je pejsmejker, zbog čega je nekoliko Motorhead turneja bilo otkazano. No i pored toga, Lemi nije pokazivao znake da je blizu penzije, a ni da ga napušta smisao za humor: sredinom godine je rekao da prelazi sa viskija na votku zbog zdravlja. I dalje je svirao, a ove godinu su Motorhead objavili album „Bad Magic“ i to samo par mjeseci nakon što su ljetos održali koncert na novosadskom Exit festivalu.

                                       

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније