Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

21. 12. 2015. 14:42 >> 14:30
2

STIŽE ANDY C

Objavljena prva imena Sea Dance festivala

Organizatori Sea Dance festivala objavili su prva imena koja će narednog ljeta nastupiti na plaži Jaz. Najavili su da će treće izdanje festivala ugostiće vodeće izvođače svjetske house, drum'n'bass i dubstep muzičke scene.

Svoje nastupe na Jazu idućeg ljeta potvrdili su Lost Frequencies, Zomboy i Andy C.

Tvorac dva najveća ljetnja hita "Are you with me" i "Reality", koji su pokorili gotovo sve svjetske top liste, belgijski DJ i producent Lost Frequencies otvoriće ovogodišnji Sea Dance festival uz specijalni "sunset" nastup 14. jula na Dance Paradise bini.

"U pitanju su hitovi koji zajedno bilježe preko 200 miliona YouTube pregleda, i nalaze se među deset najslušanijih protekle godine prema podacima sa servisa Shazam, Spotify itd., gdje se belgijski producent Felix De Laet, kako mu je puno ime, našao u društvu hitmejkera kao što su Wiz Khalifa, Ellie Goulding, Kygo ili Feder", podsjetili su organizatori.

Vodeći svjetski dubstep DJ i producent Zomboy, koji se smatra nasljednikom Skrillexa, nastupiće posljednje noći Sea Dance festivala, 16. jula, na glavnoj bini.

"Nakon sjajnog albuma "Resurected" kojim je očarao milione fanova i svjetsku muzičku kritiku, ovaj 25-godišnji miks virtuoz iz Engleske obišao je neke od najvećih muzičkih festivala širom svijeta. Konstantno razvijajući jedinstven zvuk, Zomboy je imao priliku da sarađuje na remiksima velikih zvijezda među kojima su DJ Fresh i Flux Pavilion, i naravno Skrillex", kazali su orgaizatori festivala.

Drum'n'bass mag Andy C, nastušiće 15. jula na glavnoj bini.

"Već šestu godinu uzastopno, upravo Andy C je redovno biran od strane publike za najboljeg svjetskog drum'n'bass DJ-a, a dobitnik je i nagrade za najboljeg drum'n'bass DJ-a svih vremena", istakli su organizatori.

Dodali su da je njegova muzika inspirisala i uticala na neke od najistaknutnijih predstavnika žanra kao što su LTJ Bukem, Goldie, Chase & Status, Sub Focus i Wilkinson, dok su mnogi od njih izdali svoje albume i singlove za vodeću drum and bass etiketu, RAM Records, čiji je osnivač upravo Andy C.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније