Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

07. 12. 2015. 16:16 >> 16:08

GLASAJTE

"Highway" na MTV Adria listi

Crnogorski predstavnik za naredni Eurosong, koji će u maju 2016. biti održan u Stokholmu, bend Highway, nedavno je promovisao video spot za numeru "Sam". To ostvarenje već se našlo na listi od 20 najboljih pjesama najpopularnijeg regionalnog muzičkog programa - MTV Adria.

Na popularnoj "Domaćici" posjetioci zvaničnog internet sajta mogu glasati na podgorički sastav i tako mu pomoći u što boljoj promociji i pjesme i spota.

Podsjećamo da je video zapis, koji prati drugu autorsku pjesmu mladog benda sniman u Lipskoj pećini, u režiji Branislava Milatovića.

Članovi grupe "Highway" na promociji izrazili su želju da se njihova muzika sluša i u regionu i naglasili da je MTV Top lista upravo prvi korak u tom smjeru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније